Tjenester

Tjenester

Vask

Innvendig vask
fra kr. 849,-*
Utvendig vask
kr. 349,-*
Motorvask
kr. 195,-*
Innvendig rens
fra kr. 3 990,-

Ønsker en å beholde nybilutseende lenge, er faktisk ofte og grundig vask det alle viktigste. Sur nedbør, luftforurensninger, trafikkfilm, fugleskitt og veistøv danner fort et skadelig belegg som vil tære på lakken. Når vi vasker bilen, er det viktig å unngå vanlige husholdningssåper, da disse faktisk kan skade lakken. Når du vasker bilen, bør du begynne på taket og arbeide deg nedover. Det vil lønne seg å spyle av flatene etter hvert som de er vasket ferdig. Om bilen er ekstra skitten, kan det lønne seg å bruke Super Vask eller avfetting nederst på bilen før den vaskes med bilshampo.Regelmessig vask av bilen holder den ikke bare ren og pen, men forhindrer også rustangrep.La aldri bilen selvtørke i direkte solskinn.


 

Polering

Håndpolering
kr. 2 450,-

Hvorfor vokse bilen:
Voks tetter lakkens porer og gir en blank, hel ytre. Det gjør at smuss ikke kommer ned i porene og fester seg i lakkne.Voks gir lakken en langsiktig beskyttelse, forhindrer oksidering og rustangrep samt holder lakken blank lenger.


 

Lakkrens

Lakkrens og polering
kr. 3 750,-
Poleringsvask
kr. 990,-

Viktigheten av grundig rens av lakk før påføring av voks er undervudert. Som kvinner renser huden før ny makeup legges på, må billakken renses før ny voksbeskyttelse påføres. Dette er spesielt viktig for biler eldre enn 2-3 år. Årsaken er at all lakk angripes av forurensning som sur nedbør, salt, UV stråling, fugleskitt og nedfall fra trærne.

Dette vil etterhvert bryte ned lakken og gi en matt, oksidert overflate. Når du nå vokser, unngår du problemer med skjolder og får tilbake lakkens opprinnelige farge og glans.

Selv gammel og død lakk, kan fremstå som ny. Riktignok koster det deg tid og krefter, men dette glemmer du fort når du ser det ferdige resultatet.

Behandlingen avsluttes med en toppvoks som gir bilen den lille ekstra finnishen som bare proffene får til.


 

LAKKBESKYTTELSE

Ditec lakkbeskyttelse

Nybil fra kr. 5 700,-
Brukt bil fra kr. 6 900,-
     inkl. lakkrens/korrigering
Årlig kontrollvask kr. 990,-

Ditec Ceramic Ultra

Ny bil fra kr. 8 500,-
Brukt bil fra kr. 9 700,-
     inkl. lakkrens/korrigering
Årlig kontrollvask kr. 990,-

Ditec glassbeskyttelse
fra kr. 990,-
Ditec felgbeskyttelse
fra kr. 1 250,-

Vi ønsker å bidra til at bilen din fremstår med en lakk som både beholder glans lenger og er lettere å holde ren. En god konservering skaper overflatebeskyttelse med enestående motstandskraft mot riper, maksimal glans og fargedybde. Den beskytter i tillegg lakken mot angrep fra veisalt, UV stråling, smuss og liknende.

Velger du lakkbeskyttelse hos oss følger vi opp bilen din automatisk og sender deg innkalling når det er tid for rebehandling hvert halvannet år i løpet av den perioden behandlingen varer. Levetiden på lakkbeskyttelsen er 6 år og krever ingen vedlikehold fra kunden uten om rebehandlingen hos oss, kun regelmessig vask.

Les mer om markedets beste lakkbeskyttelse på www.ditec.no


 

Klimarens

AC-rens
kr. 695,-

En klimarens løser opp partiklene som blant annet fører til vond lukt og bakterier i klimasystemet på bilen. Resultatet er en bil med rent klimaanlegg, god lukt og et mer helsevennlig inneklima!

*Innvendig vask av SUV/Kassebil: fra 899,- og utvendig vask av SUV/Kassebil: 399,-

Alle priser er inkl. mva.